Arabian ohjaajat

Mari - vastuuohjaaja 

Olen 27-vuotias koulunkäynnin, aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja. Olen toiminut erilaisten lasten ja perheiden parissa noin 7 vuotta. Vapaa-ajallani maalaan, luen kirjoja ja ulkoilen. Työssäni haluan innostaa lapsia luovaan toimintaan ja löytämään lukemisen ilon!

Ella - ohjaaja 

Opiskelen varhaiskasvatusta Jyväskylän yliopistossa, joten olen osa-aikaisena työntekijänä iltapäiväkerhossa. Olen kiinnostunut erityiskasvatuksesta, joka on myös sivuaineeni. Olen ollut opintojen ohessa Puuhalan iltapäiväkerhossa kolmen vuoden ajan. Harrastuksiini kuuluu matkustaminen, liikunta sekä valokuvaaminen, joten työnteossani näkyy vahvasti liikunnallisuus sekä eri kulttuurit.

Hanna - ohjaaja 

Olen 27-vuotias koulunkäynnin, aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja ja toiminut koulunkäynninavustajan tehtävissä kaksi vuotta, nyt ensimmäistä vuotta Touhulassa iltapäivätoiminnan ohjaajana. Vahvuuksiini kuuluu taide- ja kädentaitoaineet, jotka näkyvät myös vahvasti työssäni. Ohjaan mielelläni siis askartelua ja kuvista. Satujen lukeminen lapsille on myös aina todella mieluisaa.

Nina - ohjaaja 

Olen lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelmasta valmistunut lähihoitaja. Olen tehnyt töitä lasten parissa mm. päiväkodeissa ja koulun puolella sekä Mannerheimin lastensuojeluliitolla. Tykkään ohjata askarteluhetkiä, liikuntatuokioita ja erilaisia pelejä ja leikkejä.

Elina - erityislasten ohjaaja 

Olen 29-vuotias sosiaalialan ammattilainen, joka keskittyi sosionomiopinnoissaan etenkin erityislapsiin ja –nuoriin. Tämä on ensimmäinen vuoteni Touhulassa. Kasvatusfilosofiaani ohjaa kohtaamisen ja läsnäolon voima ja olen erityisen kiinnostunut mielenterveystaitojen vahvistamisesta. Ohjaan mielelläni musiikkituokioita ja nautin lasten kanssa keskustelusta.

Johanna - ohjaaja 

Opiskelen Helsingin yliopistolla kasvatustieteitä ja koulun ohella työskentelen Puuhalassa sekä ilta-, että aamupäiväkerhossa. Olen tehnyt töitä iltapäiväkerhossa neljä vuotta. Pidän erityisesti askartelu ja jumppa hetkien ohjaamisesta.

Reetta - ohjaaja 

Olen työskennellyt aikaisemmin lasten kanssa mm. kokkikerhonohjaajana. Lasten kanssa viihdyn ulkona erilaisten pelien ja liikunnallisten aktiviteettien parissa. Tärkeintä minulle on että kaikilla on hauskaa!

  • Facebook Clean
  • Instagram Clean
  • Twitter Clean
  • Flickr Clean