Tervetuloa Touhulaan

Iltapäivätoiminta käynnistyy torstaina 11.8 koulupäivän päätyttyä.

Käynnistämme toimintamme avointen ovien päivällä keskiviikkona 10.8. 16 klo 16-17.00. Pääset tutustumaan toimintaamme toimipisteessä ohjaajien opastuksella. Iltapäivätoimintaa koskeva info on saatavilla avointen ovien päivässä, joten toivomme että pääsette osallistumaan. Avointen ovien päivänä tapaatte tulevat toimipisteiden ohjaajat.

Noudamme lapset ensimmäisten viikkojen (elokuu) ajan luokkien edestä Touhulaan. Opettajat ovat saaneet listat lapsista, joten hekin osaavat ohjata lapset ohjaajien luokse. Ensimmäisten viikkojen aikana tutustumme toisiimme ja ympäristöömme leikkien, laulaen ja liikkuen. Välipala syödään 13.30-14.30 välisenä aikana. Jatkossa jokainen toimipiste toimittaa Touhulan oman lukujärjestyksen ja kuukausisuunnitelman sähköpostilla ja se tullaan julkaisemaan myös Internet -sivuilla, jokaisen toimipisteen sivun kohdalla.

Toivomme tiivistä yhteistyötä perheiden ja koulun kanssa. Järjestämme toiveiden mukaisesti vanhempainvartit syyslukukauden alussa, näin mahdollistamme tarpeellisen tiedon siirtymisen iltapäivätoiminnan ohjaajille. Varaattehan ajan ohjaajilta!

#Vacation