Arabian peruskoulun iltapäivätoiminta lukuvuonna 17-18

Iltapäiväkerho Touhula tulee toimimaan Arabian peruskoulun iltapäivätoiminnan palveluntuottajana ensi lukuvuodesta alkaen HJK:n lopettaessa toimintansa Arabian peruskoululla.

Järjestämme monipuolista ja toiminnallista iltapäivätoimintaa. Ensi syksystä lähtien pyrimme muodostamaan erilaisia ryhmiä vanhempien ja lasten toiveiden mukaisesti. Toiminnan suunnittelun lähtökohtana ovat lasten yksilölliset sekä ryhmän tarpeet. Ryhmiä muodostaessamme otamme huomioon erityistarpeet, toiveet toiminnan sisällöstä sekä ryhmien koot. On myös tarkoitus muodostaa ryhmä, joka painottaa ulkoilua ja hyödyntää lähialueiden ulkoilumahdollisuuksia. Erityisesti haluamme tarjota lapsille mahdollisuuden tutustua erilaisiin harrastusmahdollisuuksiin iltapäivän aikana.

Hakiessanne iltapäivätoimintaan toivoisimme, että kirjaatte hakemuksen kohtaan 4. LISÄTIEDOT, omat toiveenne ja lapsen erityistarpeet, jotta voimme muodostaa mahdollisimman sopivan ryhmän juuri teidän lapsellenne.

Voitte myös ottaa yhteyttä sähköpostitse. Tulemme alkukesästä ottamaan yhteyttä teihin puhelimitse ryhmiä muodostaessamme.