Touhula kiittää

Taas on tullut aika kiittää kaikkia tästä lukuvuodesta. Tämäkin vuosi meni nopeasti ja vauhdikkaasti. Olemme keränneet uusia muistoja ja oppineet uutta. Kiitämme vanhempia, yhteistyökumppaneitamme, työntekijöitä sekä erityisesti lapsia, jotka tekevät työstämme erityistä. Olette toiminnan tähtiä. :)

Ensi vuonna Touhula jatkaa toimintaa uusien ja vanhojen Touhulalaisten parissa. Kesän aikana kaikille paikan saaneille toimitetaan päätöskirje Kaskolta sekä infokirje Touhulalta. Infokirje sisältää kaiken oleellisen toiminnan aloitukseen liittyen. Touhula järjestää avointen ovien-päivät tuttuun tapaan jokaisessa toimipisteessä ennen koulujen alkua. Tähän tulee kutsu infokirjeessä. Otamme kesän aikana käyttöön uuden laskutusjärjestelmän, ja toimitamme ensimmäisen laskun saatte postikirjeenä. Jatkossa tulemme käyttämään sähköpostia laskujen toimittamiseen. Muistattehan, että iltapäivätoiminnan maksuihin voi hakea maksuhuojennusta KASKOLTA tulojen perusteella. Toimitamme hakukaavakkeen infokirjeen mukana ja voitte hakea maksuhuojennusta ensimmäisen laskun saavuttua. Laskutukselle kannattaa kuitekin ilmoittaa, jos olette maksuhuojennusta hakeneet, jotta turhilta maksumuistutuksilta vältytään.

Internetsivuja päivitetään kesän aikana, joten uusimman infon löydätte täältä. Kesän aikana päivittyvät myös yhteystiedot, joten päivitetyt yhteystiedot löytyvät loppukesästä YHTEYSTIEDOT-välilehdeltä. Touhula lomailee heinäkuun ajan, mutta kiireellisissä asioissa voitte jättää sähköpostia. Palaamme teille mahdollisimman pian.

Alla vielä muutama kuva toiminnasta, jonka myötä toivotamme kaikille oikein hyvää kesää ja SUURI KIITOS!

Touhulan väki