Kankarepuiston peruskoulu

Toimipisteemme on Kankarepuiston peruskoulun tiloissa. Sisätiloissa voimme käyttää sekä luokkahuoneita että eri soluja. Aamupäivän ulkoilussa saamme käyttää Leikkipuiston aidattua aluetta ja iltapäivällä koko koulun piha on käytettävissämme.

TIEDOTTEET

Ohjaajat:

Terve! Olen Krista ja työskentelen kolmatta vuotta Puuhalassa. Minun harrastuksiani ovat lukeminen ja pyöräily. Minun vahvuuteni on askarteleminen. Lasten kanssa työskenteleminen on antoisaa ja myös minä opin uusia asioita lapsilta.

Lauri

 

Toimin erityislastenohjaajana Kankarepuiston toimipisteessä Jakomäen sydämessä.

 

Minulle jokainen meidän lapsista on kovin rakas. Haluan että jokainen lapsi Puuhalassa saa olla juuri sellainen kuin on, erilainen, omanlaisensa ja ihana juuri sellaisena persoonana kuin tämä pieni ihminen on. Pyrin erityisesti vahvistamaan lapsen itsetuntoa arjen työssäni koska uskon että hyvä itsetunto on meille jokaiselle iso askel kohti parempaa elämää.

Miia 

Minä olen se ohjaaja, jota saa halata ja jonka kanssa voi hassutella ja hupsutella. 

Välillä on kuitenkin hyvä myös rauhoittua ja kuunnella vaikka tarinaa tai rauhallista musiikkia kun uppoutuu  mielikuvituksen ihmeelliseen maailmaan kaiken muun toiminnan ohella. 

Vahvuuksiani on luovat toiminnat kuten näytelmät/esitykset tai musiikki sekä tietenkin muut erilaiset tavat, joilla  pystyy ilmaisemaan itseään keholla ja mielellä. Kaikilla lapsilla on omat vahvuutensa ja niiden löytämisessä olen  suurella sydämellä apuna ja tukena.