Pihlajamäen ala-aste

Ohjaajat

Heippa! Olen Hanna, tämä on 3 vuoteni Puuhalassa ja olen Pihliksen ryhmän vastuuohjaaja. Vahvuuksiani ovat kuvataide ja käsityöt. Ohjaajana olen helposti lähestyttävä hassutteleva heittäytyjä, jolle tärkeää on, että kaikki lapset tulevat kuulluksi ja heidän kiinnostuksen kohteitaan sisällytetään toimintaan. Lempikirjani lukea lapsille on pikku prinssi ja minut tunnetaan myös hamahelmi mestarina. 

Hei

Olen Jenna, työskentelen Puuhalassa kolmatta vuotta ja tänä vuonna toimin tiimissä erityislastenohjaajana. Koulutukseltani olen lastenohjaaja. Vapaa-ajalla vietän aikaa väärinpäin käsillä seisten sekä käsitöiden parissa.

Moikka!

Olen Roosa ja tämä on ensimmäinen vuoteni puuhalassa. Asun täällä Helsingissä rakkaan kissani kanssa. Minun vahvuuksiani on musiikki ja liikunta sekä maalaaminen. Vapaa-ajallani kuuntelen paljon musiikkia ja vietän kavereiden kanssa aikaa.

Moi! Olen Otto, 26-vuotias ja Puuhalassa olen ollut 1,5 vuotta. Parasta ohjaajana on nähdä lasten ilo ja innostuneisuus. Vapaa-ajalla tykkään urheilla ja siksi myös lasten kanssa pelailu ja leikkiminen on hauskinta työssä.

Moikka,

Olen Sanna ja aloitan Puuhalan ohjaajana nyt toista vuotta. Olen koulutukseltani teatteri-ilmaisun ohjaaja sekä pian valmistuva sosionomi. Ohjaajana pidän arvossa leikin, mielikuvituksen ja nauramisen tuomaa iloa, jotka ovat myös omia vahvuuksiani. Lasten kanssa työskentelyssä parasta on yhteinen kohtaaminen sekä lasten kuuleminen. Ohjaajana toimin aina turvallisena aikuisena, jota on kuitenkin helppo ja kiva lähestyä. Hauska muisto omilta kouluajoilta on leikki nimeltä "Kettu, kettu paljonko kello on?". Muistavatko muut saman leikin? ;)

Moikka,

Olen Heli ja aloittelen nyt toista toimintakauttani Puuhalassa. Ammatiltani olen koulunkäyntiavustaja - vietän aamupäiväni siis tuossa koulun puolella. Ihmisenä olen pirskahteleva mutta hyvin empaattinen , no äitimäinen. Lapset ja luonto ovat lähellä sydäntä. Neulahuovuttamista on kiva harrastaa! Lempiväri on vaaleanpunainen. Brunbergin tryffelit taas parasta suklaata! Muistutan virtahepoa , mutta erityislapsen ylpeänä äitinä rinnassa sykkii leijonansydän!

tiedotteet

  • Facebook Clean
  • Instagram Clean
  • Twitter Clean
  • Flickr Clean