Pihlajamäen ala-aste

Ohjaajat

Hei

Olen Jenna, työskentelen Puuhalassa kolmatta vuotta ja tänä vuonna toimin tiimissä erityislastenohjaajana. Koulutukseltani olen lastenohjaaja. Vapaa-ajalla vietän aikaa väärinpäin käsillä seisten sekä käsitöiden parissa.

Moikka!

Olen Roosa ja tämä on ensimmäinen vuoteni puuhalassa. Asun täällä Helsingissä rakkaan kissani kanssa. Minun vahvuuksiani on musiikki ja liikunta sekä maalaaminen. Vapaa-ajallani kuuntelen paljon musiikkia ja vietän kavereiden kanssa aikaa.

Moi! Olen Otto, 26-vuotias ja Puuhalassa olen ollut 1,5 vuotta. Parasta ohjaajana on nähdä lasten ilo ja innostuneisuus. Vapaa-ajalla tykkään urheilla ja siksi myös lasten kanssa pelailu ja leikkiminen on hauskinta työssä.

Moikka! Olen Läre, 19-vuotias ja Puuhalassa vietän ensimmäistä vuottani! Iltapäiväkerhossa on hauskaa leikkiä lasten kanssa ja pitää huolta siitä, että kaikilla on hauskaa ja turvallista. Vapaa-ajalla tykkään nähdä kavereita, kuunnella musiikkia, laulaa ja piirtää.

Hei, Olen Johanna ja olen ensimmäistä vuotta Puuhalassa! Pidän lasten kanssa työskentelystä ja olen innokas tuomaan hauskuutta iloa iltapäiväkerhoon! Vapaa-ajallani vietän aikaa paljon musiikin, perheen, ystävien ja opiskeluiden parissa.

tiedotteet