Viikinmäen sivupiste

Ohjaajat:

Kadri:

Tykkään ulkoilla, lenkkeillä ja pyöräillä. Metsässä on mukava kerätä sieniä ja poimia marjoja. Tykkään myös valokuvata esimerkiksi luontoa!

 

Satu:

Kuuntelen musiikkia ja laulan melkein missä vain! Rakastan eläimiä asuivat ne sitten luonnossa tai lemmikkieläimenä kotona. Tykkään urheilla ja pelata ulkona erilaisia pihapelejä. Jos olisin taruolento, olisin lohikäärme, koska sitten pystyisin syöksemään tulta ja silloin esimerkiksi nuotion sytyttäminen tapahtuisi miltein sekunnissa!

 

Raita:

Vapaa-ajalla viihdyn luonnossa retkeillen ja sienestäen. Harrastuksiini kuuluu myös golf. Lisäksi vietän paljon aikaa perheen ja ystävien seurassa.

Nea:

Olen Nea, 20 vuotta. Harrastan kilpacheerleadingiä ja tykkään myös muusta urheilusta. Vietän usein vapaa-aikaani myös ystävieni kanssa. 

Kertu:

Olen Kertu. Saan iloa ja ammennan voimia perheestäni, liikunnasta, musiikista, luonnosta, puutarhaharrastuksesta ja hyvästä teestä. 😊

Yasmin:

Olen Yasmin. Vapaa-ajallani viihdyn perheen parissa ja tapaan ystäviä. Harrastan tanssia ja nyrkkeilyä, sekä ulkoilutan koiraa. Rakastan musiikkia ja katson leffoja, kun kerkeän.

Tiedotteet