Viikinmäen sivupiste

Ohjaajat

Tiedotteet

Minka:

vapaa-ajallani piirrän, maalaan, pelaan videopelejä ja seinäkiipeilen. Lempieläin on hait, ne on uhanalaisia, älykkäitä ja pysyneet lähes muuttumattomina dinosaurusten ajasta asti! Jos olisin elokuvaohjaaja, tekisin jonkin Robert Egger tyylisen kauhuelokuvan, jonka tähtenä olisi Nicole Kidman. Jos olisin taruolento, olisin Tähkäpää, koska hiukset on mulle tärkeä asia.

Kadri:

Tykkään ulkoilla, lenkkeillä ja pyöräillä. Metsässä on mukava kerätä sieniä ja poimia marjoja. Tykkään myös valokuvata esimerkiksi luontoa!

Satu:

Kuuntelen musiikkia ja laulan melkein missä vain! Rakastan eläimiä asuivat ne sitten luonnossa tai lemmikkieläimenä kotona. Tykkään urheilla ja pelata ulkona erilaisia pihapelejä. Jos olisin taruolento, olisin lohikäärme, koska sitten pystyisin syöksemään tulta ja silloin esimerkiksi nuotion sytyttäminen tapahtuisi miltein sekunnissa! 

Annamiia:

Vapaa-ajallani ulkoilen koirani kanssa, luen kirjoja, katson dokumentteja ja elokuvia sekä opiskelen. Toteemieläimeni olisi varmaankin pöllö, koska se symboloi sellaista hiljaista viisautta, mitä toivoisin itsekin omaavani. Jos olisin taruolento, haluaisin olla feenikslintu, joka kykenee luomaan itsensä uudelleen tuhkan keskeltä.

Kertu:

Rakastan luontoa. Kävelen ja juoksen metsässä. Kuuntelen paljon musiikkia. Luen, valokuvaan. Uutena harrastuksena on mm. puutarhaharrastus.
Jos olisin elokuvaohjaaja tekisin elokuvan jossa on joku yhteiskunnallinen sanoma, esim. Green Book tai virolainen elokuva Mantariinit.  

  • Facebook Clean
  • Instagram Clean
  • Twitter Clean
  • Flickr Clean